Бизнес с машинните бродерии

Какво друго е необходимо за бизнес с машинните бродерии?

Консумативите в бизнеса с машинните бродерии включват стабилизатори и подложки. Тези материали се предлагат на пазара в голям асортимент и са предназначени за различни видове тъкани и в резултат на различни ефекти.

Бизнес с машинните бродерии. Основните разходи включват конците – огромно количество конци от различни производители, намотки, цветове и текстури. Важно е да изберете качествена марка, защото крайният резултат за Вашия бизнес ще зависи от качеството на нишките.

Предлагат се допълнителни аксесоари за бродиращи машини за различни задачи:

специални приставки за бродиране на бейзболни шапки, цилиндрични рамки за бродиране върху готови изделия, които имат цилиндрична форма, обръчи с щипка за бродиране на обувки, маншети и ръкавици, двустранни обръчи или магнитни обръчи за бродерия върху чанти и други обемисти предмети.

Ние сме фирма Арт КАД ООД и разполагаме с разнообразие в изработването на различни машинни бродерииза клиентите. Адрес: гр. Бургас 8010, к-с Славейков, бл. 85Б. Телефон за контакт с нас: (+359) 884 78 78 78.

Машинна бродерия по поръчка Ви позволява да създавате голямо разнообразие от продукти. Това са маркови тениски, бейзболни шапки, лепенки и шеврони, а предприемачите, които работят в ресторантьорския бизнес, ще се интересуват от бродирани покривки и салфетки. В допълнение, този вид бродерия върху плат ви позволява да създадете много оригинални предмети за декорация на дома – от малки дрънкулки до пана за стените.

Какви са предимствата на машинната бродерия

Машинната бродерия по поръчка има редица предимства, особено за корпоративни клиенти:

-това е най-лесният начин за пускане на определен дизайн в обращение, тъй като той не изисква да се правят скъпи шаблони или матрици за него, което е много важно за изработването на лого;

-възможността за използване на различни конци: не само стандартен найлон, но и метализирани, флуоресцентни и дори конци, имитиращи холографския ефект;

-технологията е подходяща за производство на ивици и шеврони;

-висока якост и издръжливост на полученото изображение;

-широка цветова гама;

-скоростта на извършване на поръчка.

Categories:

Tags:

Comments are closed