Видове вътревенозни програми

Видове вътревенозни програми

Видове вътревенозни програми. Нека сега да Ви разкажем по-подробно каква е всяка от изброените програми.

Старт на детокс

Тази програма за вътревенозна терапия е ефективна при алкохолно отравяне, след продължителна употреба на лекарства. Често хората, които решат да променят начина си на живот и да преминат към правилно хранене, отслабват, прибягват до него, за да прочистят тялото си. Токсичните вещества имат отрицателно въздействие върху цялото тяло, водят до нарушаване на работата на органите и системите, дехидратация, нарушаване на метаболитните процеси. Интоксикацията се показва от симптоми като гадене, повръщане, виене на свят, слабост.

Водата играе ключова роля в борбата с интоксикацията. Тя разтваря токсините и насърчава тяхното отстраняване от тялото. Вътревенозните инжекции на витамин Detox Start възстановяват водно-електролитния баланс на организма, почистват клетките от токсини, неутрализират и премахват свободните радикали, което влияе положително върху функционирането на органите и общото състояние на пациента.

Какви са плюсовете и предимствата на Detox Start:

  • -премахване на симптомите на отравяне;
  • -хидратация;
  • -възстановяване на метаболитните процеси;
  • -установяване на механизъм за доставяне на хранителни вещества до клетките;
  • -подобряване на състоянието, възстановяване на енергийния тонус.
  • -начало на красотата

Хората търсят еликсири на младостта от хиляди години, но едва сега, когато учените са успели да открият механизмите на стареенето, когато са открити уникални козметични и медицински методи за подмладяване на тялото, можем да запазим красотата и свежестта на кожата за дълго време.

Една от основните причини за стареенето е дефицитът на глутатион. Той е един от най-мощните антиоксиданти, които се борят със свободните радикали в човешкото тяло. С годините производството на тази киселина в организма намалява, което значително се улеснява от причини като стрес, неблагоприятни условия на околната среда и недохранване. В същото време можете да стимулирате производството на антиоксиданти чрез активни спортни тренировки и правилно хранене.

Съществува и най-лесният и бърз начин – витаминотерапия Beauty Start.

Хранителните вещества се прилагат интравенозно, така че веднага влизат в кръвния поток и започват да действат от първата минута.

Categories:

Tags:

Comments are closed