Видове услуги включващи професионалното почистване

Видове услуги, включващи се в професионалното почистване на домове

Видове услуги, включващи се в професионалното почистване на домове. Нашите специалисти по професионално почистване на домове несъмнено имат опит и умения в професионалното почистване. Разполагайте с необходимите съоръжения и оборудване. Отнасяйте се внимателно към имота си. Спестяват ви време и усилия.

Какви услуги са включени в почистването на апартамента?

Жилищни помещения: Премахване на боклука. Химическо почистване на повърхности с прахосмукачка. Премахване на прах от различни интериорни предмети, домакински уреди. Мокро почистване. Измиване на полилеи, осветителни тела. Измиване на стъклени повърхности и огледала. Кухня: Измиване на печката и отстраняване на следи от мазнини. Почистване на всички повърхности и кухни. Отстраняване на мръсотия от домакински уреди, качулки. Почистване и дезинфекция на ВиК. Бани: Отстраняване на мръсотия от плочки или други повърхности. Дезинфекция и цялостно почистване на мивки, кранове, тоалетни и бидета, вани и душове.

Използване на качествено оборудване. Арсеналът на компанията разполага с продуктивно внесено оборудване с марката Karcher. Парочистачките, многофункционалните прахосмукачки и други видове оборудване ви позволяват да почиствате апартаментите ефективно и навреме. След използване на тази техника, помещението остава дълго време свежо и чисто. Използването на изключително безопасни домакински химикали. Всички продукти са абсолютно безопасни, хипоалергенни и екологични. Употребата им по никакъв начин не засяга здравето на хората и животните.  Обслужвате се от екип от професионалисти. Всички служители на нашата компания са български граждани, имат здравни книжки и периодично преминават курсове за повишаване на квалификацията. Достатъчният трудов опит, деликатността и добросъвестността са гарантите за нашите дейности. Професионалното почистване на апартамента ще ви струва доста евтино. Адекватната цена е предимство на сътрудничеството с нас.

Колко струва почистването на вашия апартамент?

Цената на работата зависи от: Площта на обекта. Работата в едностаен апартамент например ще ви струва доста евтино. Степен на замърсяване. Списък на произведенията. Искате ли да получите търсена услуга на ниска цена? Свържете се с нас! Ние се придържаме към лоялна ценова политика и се стремим да гарантираме, че всички без изключение клиенти могат да се възползват от професионалната подкрепа на нашия персонал.

Categories:

Tags:

Comments are closed