летищните трансфери

летищните трансфери. Цялата ви почивка е резервирана, планирали сте всичко, за да се възползвате максимално от времето си навън, но взехте ли под внимание летищните си трансфери?

Летищните трансфери

Не плащайте над нормалното за тази услуга, сравнете други опции, преди да вземете решение. Летищните трансфери са средствата, които използвате, за да стигнете от летището до вашия хотел и обратно. Предварителна резервация ще ви спести пари, но какво още трябва да знаете?

След като вашата почивка е резервирана, проверете маршрута и документацията, защото може да имате включени летищни трансфери, в който случай няма да се налага да се притеснявате за резервиране (и плащане) на ненужно пътуване.

ТОП СЪВЕТ: Съхранявайте данните за летищния си трансфер в ръчния си багаж, така че когато стигнете до другата страна, няма да е необходимо да ровите в основната си чанта, за да го намерите.

Сравняване на летищни трансфери – какви са опциите?

Независимо дали искате да намалите част от напрежението с обществен трансфер или искате да се поглезите с нещо по-лично, има различни начини да стигнете до хотела си след кацане.

  • Трансфер с автобус: това обикновено е по-евтиният вариант, но може да отнеме най-дълго. Обикновено под формата на автобус или микробус, може да се окажете със същите хора като вашия полет, но ще спрете във всички различни хотели – така че просто се надявайте да не сте последният в списъка!
  • Частен трансфер: в зависимост от това дали сте отишли ​​с цялото семейство или сте само няколко от вас, частният трансфер може да означава кола, такси или микробус – ако сте отишли ​​с няколко приятели, може да откриете, че разходите ще бъдат разделени между вас за микробус е по-рентабилно от вземането на автобус.
  • Изпълнителен трансфер: възползвайте се максимално от времето си далеч и се поглезете с лукс! Този трансфер обикновено е в доста елегантна кола и може да бъде управляван от шофьор – идеално, ако сте на романтична почивка.

Как да получите евтини летищни трансфери?

С няколко разумни съвета за спестяване няма да е необходимо да пръскате празничния си фонд, преди дори да е започнал. Ето няколко неща, които можете да направите, за да намалите разходите за летищни трансфери:

  • Използвайте кола под наем. Да, първоначално може да изглежда по-скъпо, но ако помислите за цената на такситата и обществения транспорт за цялата си почивка, може да се окаже по-рентабилно и вие също ще имате свободата си !
  • Опитайте местния транспорт. Ако не ви е за първи път, разгледайте обществения транспорт – може да е още по-лесно, ако сте запознати с езика.
  • Не избирайте такси. Това е може би най-скъпият вариант, такситата, чакащи на летището, знаят, че не сте сигурни за района и могат да увеличат таксите ненужно.
  • Регистрирайте се в приложение за споделяне на асансьор: не е най-безопасното, тъй като ще споделяте с непознат, но приложения ви дават възможност да споделите и разделите разходите.

Categories:

Tags:

Comments are closed