Какво трябва да знаете преди да поръчате новата си кухня? Независимо дали проектирате свои собствени шкафове или просто се доверявате на производители на мебели, има някои неща, които трябва да знаете за кухните по поръчка. Помислете първо при изграждането или обновяването на вашата кухня за кухненските Ви шкафове. Първо, те ще държат чиниите ви спретнато подредени, освобождавайки плотовете ви от бъркотия. Второ, те ще бъдат обединяващата характеристика на целия фон на вашата кухня. Трето, те могат да представляват до половината от ремонта на вашата кухня.

Какво трябва да знаете преди да поръчате новата си кухня

Може да успеете да си поиграете с дизайна на шкафове онлайн, за да проектирате вашите шкафове безплатно. Въпреки това, рано или късно, ще трябва да вземете решение за персонализирани решения за шкафове. Като се има предвид средната цена на кухненските шкафове по поръчка, искате да сте сигурни, че ще изразходвате това време и пари правилно.

Познаването на определени неща за модерните кухни по поръчка Ви помага да се възползвате максимално от този процес.

Разумен бюджет

Може да има широк диапазон от ценови точки по отношение на това колко струва кухнята Ви по поръчка, но те също трябва да отчитат най-големия разходен фактор във вашия кухненски бюджет. Много експерти в индустрията ще Ви посъветват да похарчите приблизително 40 процента от бюджета си за вашите шкафове. Познаването на тази цифра може да Ви помогне или да определите останалата част от бюджета си, или да решите каква част от бюджета си да приложите към направените по поръчка кухненски шкафове.

Остъкляване

Остъкляването има предимства и недостатъци. Добрата новина е, че осигурява античен завършек, който не е нищо друго освен очарователен. Лошата новина е, че обикновено ще увеличи общите ви разходи с приблизително 15%, плюс или минус.

Завършете въпросите

Попитайте дизайнерите на кухни по поръчка и те ще ви кажат, че оцветеното покритие е най-честият избор за завършен стил. По отношение на хардуера, полираният никел е най-популярният избор за него.

Копчето е оптична илюзия

Нещо друго, което дърводелеца на кухнята Ви по поръчка трябва да каже на много хора е, че едно копче, което е на чекмеджето, трябва да е малко по-високо от центъра. Ако го поставят там, ще изглежда извън центъра, когато вие или някой друг го гледате от изправено положение.

Categories:

Tags:

Comments are closed