Ефективни модели безжични прахосмукачки

Препоръчваме да обмислите модели, при които контейнерът може да се изпразва, без да се налага да докосвате прашни и мръсни предмети.

Когато избирате безжична прахосмукачка за почистване на къщата, трябва да обърнете внимание на обема на контейнера за прах (прахоуловител). Може да побере 0,3-0,8 л. Големите складови площи са удобни, защото трябва да се почистват по-рядко. Те обаче увеличават теглото и размера на уреда.

Ние сме фирма Василиас Интернешънъл ЕООД. София 1618 ул. “ Бяло поле “ 3, офис сграда “ Comfort “ офис 10-11. Обадете ни се на +359 2 963 33 04.

Мощност и шум

Ефективни модели безжични прахосмукачки. Най-важният въпрос, който тревожи потребителите, е мощността на акумулаторната прахосмукачка. При прости устройства тя започва от 500 W. В преносимия е 30-150 вата.

Благодарение на ниската мощност на безжичната прахосмукачка се появяват следните предимства: спестява се енергия и се намалява консумацията на батерия. Но как това се отразява на производителността?

Въпреки че тези безжични прахосмукачки имат ниска мощност, те вършат работата си добре. Това се постига главно благодарение на специалната форма на четката: въртяща се, тя повдига отломките и ги насочва в торбичката за прах. Акумулаторната прахосмукачка може да бъде толкова ефективна, колкото и кабелната. Нивото на шума по време на работа също е приблизително същото – 70-80 dB.

Батерия на безжичната прахосмукачка

Вградените батерии могат да бъдат два вида.

1. Никел-кадмиев – евтин, но има „ефект на паметта“. За да не спадне капацитетът им с времето, такива батерии трябва да се разреждат до минимум всеки път и да се зареждат на 100% след почистване.

2. Литиево-йонни – по-скъпи като цена, но капацитетът и ефективността им остават непроменени през целия период на експлоатация.

Животът на батерията зависи от капацитета на нейната батерия. Средно батерията издържа 15-60 минути непрекъснат живот на батерията. Параметрите често пишат времето за работа при минимално натоварване, така че обърнете внимание на тези числа. Обикновено отнема 3-8 часа за зареждане на батерията на една безжична прахосмукачка.

Categories:

Tags:

Comments are closed