Закупуване на недвижими имоти

Закупуване на недвижими имоти посредством агенции за недвижими имоти

Българските агенции за недвижими имоти са внимателни към всички свои клиенти. Тук концепцията е да се отговори адекватно и точно на всички желания на нашите клиенти. Можете напълно да разчитате на нашите професионални съвети при избора и закупуването на недвижими имоти в България и да получите пълно съдействие от нашия екип. Нашата цел е да ви помогнем да купите изгодно и евтино втория си дом, вашето райско кътче в България.

Студио или 2-стаен апартамент

Напоследък имам доста заявки като: купете студио в България на морето до 10 000 евро или купете евтина къща в България до 15 000 евро или купете двустаен апартамент в България за до 20 000 евро. Да, днес е напълно възможно да купите имот в България по море за такива пари. Затова в тази статия искам да ви кажа какъв вид недвижими имоти ще бъде, за да го разберат хората. Чудесата, както се казва, не се случват. Ето защо, ако имате малък бюджет за закупуване на недвижими имоти в България и голямо желание да го имате, за да се насладите на живота или почивката близо до морето, може да се наложи да се примирите с някои нюанси.

Така че, купете студио в България близо до морето за до 10 000 евро

1. Може да е общежитие на приземния етаж, без балкон, с обща площ 20-25 квадратни метра, с мебели, тоалетна с душ и малък коридор, някъде в Слънчев бряг, на 300-400 метра от морето.

2. Може да бъде студио, необзаведено или обзаведено, в комплекс без асансьор, който се намира на 1-7000 км от плажа в района на Слънчев бряг. Комплексът обикновено е на 8-10 години. Комплексът може дори да разполага с екстри като плувен басейн, детска площадка, фитнес зала. Местните автобуси обикновено се движат до плажа с почивка от 1-1,5 часа.

3. Това може да бъде нежилищен недвижим имот както в Слънчев бряг, така и в град Бургас, Поморие и др. Например склад, офис, гараж, ателие, които хората също оборудват и използват по различни начини. Недвижими имоти може да бъде обикновено студио или стая, която има мебели и уреди, комуникации, необходими за живота, тя просто има нежилищен статут.

Закупуване на недвижими имоти с Collins Estates Bulgaria

Categories:

Tags:

Comments are closed