Запознайте се с метода Силва

Запознайте се с метода Силва

Запознайте се с метода Силва. Мисълта е един от най -мощните инструменти в арсенала на човек. С негова помощ, цитирайки Шекспир, човек може да „превърне рая в ада и ада в рая“. Така че, в съответствие с класиката, основната ценност на мисълта е способността да оформяте настроението си. Ако постоянно мислите за нещо лошо, тогава животът около вас ще се възприема по този начин. И обратно. Така че можете да управлявате състоянието си с помощта на мисли.

И така, ние Ви запознахме с метода на Силва.

Това е система за контролиране на ума и използване на по-големите възможности на вашето съзнание. Ефективността му се основава на специално медитативно състояние, в което мозъкът работи в алфа ритъм. В този режим става възможно не само да се премахне вътрешното съпротивление, но и успешно да се препрограмира съзнанието ви, както и да се разкрие интуицията и креативността.

Освен това с помощта на медитативни техники се отваря широк спектър от възможности

От самолечение до повишаване на коефициента на интелигентност, от премахване на лошите навици до внасяне на късмет в живота ви. И най -интересното е, че методът Силва обещава, че с негова помощ всеки е в състояние да овладее екстрасензорното възприятие и да лекува други хора.

Както се казва, по -добре е да се види веднъж, отколкото да се чуе сто пъти. Можете да проверите колко ефективен е методът Силва само като го овладеете, ако несъмнено се интересувате от него. И можете да си помогнете да научите по-бързо, по-ефективно и по-интересно, като завършите някоя от нашата програма за самообразование: Вие ще се научите да се дисциплинирате, да усвоявате по -добре и да използвате нови знания в живота.

Доказано е, че енергията на желанието, дълбочината на мислене и силата на мисълта влияят върху качеството на живот и взетите решения. Методът Силва ви учи съзнателно да контролирате ума си и да концентрирате творческата енергия, за да изпълнявате плановете си.

В тази статия говорим за основните концепции на метода, трите стъпки за изпълнение на желанията и силата на благодарност.

Tags:

Comments are closed