Защо и как да изберете палетни стелажи?

Защо и как да изберете палетни стелажи?

Защо и как да изберете палетни стелажи? Доброто подбиране на правилната стелажна система и доставчик ще ви помогне да съхранявате повече от вашите стоки, да имате по-малко пространство за преминаване между тях и да обособите цялото складово помещение. Какви са предимствата и характеристиките на палетните стелажи за съхранение, ще разберете в днешната статия.

Конвенционални палетни стелажи

Промишленото съхранение – Форклифтбг ООД ви предоставя голямо разнообразие от различни решения за вашето складово помещение. Един от тези варианти е палетната стелажна система от Esnova, която е универсално решение за товари от всеки тип.

Конвенционалната палетна система е сигурен начин да организирате добре помещението и да си осигурите правилната плътност. Тя лесно се адаптира към желаното пространство независимо от теглото и размерите на товара. Важното е, че съхранението е сигурно и безопасно за използване от работниците ви.

Тази система за съхранение е създадена от сертифицирана стомана, която е с висока плътност, а сглобяването е стабилно и лесно.

Drive-in стелажна система за съхранение

Тази стелажна система се характеризира с това, че в нея може да съхранявате еднотипни палетизирани стоки. Чрез избирането на този начин за съхранение, ще си осигурите запазване на качеството на продуктите, както и оптимизиране на потока им.

Не забравяйте, че са изключително безопасни и се работи лесно с тях. Винаги избирайте качествени доставчици, които ще направят измерване на вашето помещение на място и ще ви консултират за най-доброто решение за стелажна система.

Гравитационни стелажни системи

Този начин на складиране ще ви гарантира оптимален поток на стоките ви, както и подходящ наклон за правилното позициониране на палетите върху ролковата конструкция. Ако все още се чудите дали да изберете тях, имайте предвид, че движението на товарите се осъществява като при премахване на първия се освобождава място за следващия. Тази технология е подходяща за стоки със срок на годност, защото няма задържане на товари.

Защо да изберете мобилни стелажи?

Това е високотехнологично решение, което ще съхрани голям брой стоки от различни видове и ще осигури динамично движение. Това е конструкция на различни нива, която се задвижва от подвижна метална конструкция. Тази иновативна технология помага за максималното оптимизиране на пространството, както и за предотвратяване на възможността да се наранят стоките.

Изберете мобилните стелажи, ако искате минимален брой пътеки, максимално много място за съхранение, контрол над наличието и движението, минимална нужда от обслужване, както и бърз, ефективен процес. Това са само част от позитивите, които ще ви донесе мобилната стелажна система.

Шапъл системи за вашия склад

Тази система ще ви осигури максимално уплътняване на избраното помещение и повишаване на сигурността. Избягва се нуждата от подемни машини, както и от човешко управление, може да имате прецизен контрол над движението. Tази система не позволява удари по конструкцията, както и липсата на координация между поличките. Изберете нея, ако искате да направите рентабилна инвестиция и желаете прецизно обслужване.

Самоносещи конструкции за склада ви

Самоносещите конструкции ще ви помогнат да спестите от инвестиция в строителство на покриваща конструкция или складова сграда. Както оптимално ще се използва цялото пространство, без да има необходимост от укрепващи или предпазни съоръжения. Имате пълен контрол над наличието на товарите, както и контрол на цялото им движение.

Различните стелажни системи ви дават пълна възможност да работите в безопасна среда в идеално обособено място. Заложете на консултация със специалисти преди да вземете окончателно решение, защото качественият доставчик ще ви даде добри съвети за вашето складово помещение.

Categories:

Tags:

Comments are closed