Индустриални и промишлени врати

Индустриални и промишлени врати

Промишлените врати на нашата компания са проектирани да се управляват както ръчно, така и с електрическо задвижване. Вратата може да се автоматизира с помощта на задвижвания от най-известните производители и осигурява оптимален комфорт, ефективност и безопасност.

Можете да се свържете с нас на телефон: (02) 489 4919.

Или да ни посетите на място. Адресът е: София, ж.к. Бъкстон, ул. „Българска легия“ 41-А, 1618 .

Индустриални и промишлени врати – TLP-FV

Панорамните секционни индустриални врати (TLP-FV) се състоят от анодизирани алуминиеви секции с акрилни стъкла. Алуминиевите профили могат да бъдат боядисани във всеки цвят, включително метален. Като допълнителни опции можете да поръчате: устойчиви на надраскване акрилни стъкла, оцветени, матирани, както и да изберете друг пълнеж: поликарбонат или безопасно стъкло. Долната част по подразбиране е направена от сандвич панел. Замяната на долната секция с панорамна не е задължителна.

Изолираните панорамни секционни индустриални врати (TLP-FV Thermo) се произвеждат с широчина до 7 метра, височина до 6 метра. с модули от акрилно стъкло без защита или със защита срещу надраскване.

Профили

Термочувствителните алуминиеви профили значително увеличават топлоизолацията на секциите на вратите. Можем да произвеждаме врати с прозорци с двоен стъклопакет, изработени от безопасно стъкло, но в този случай определено трябва да се консултирате с производството.

Допълнителна опция за оцветяване на стъкло ще подобри спестяването на топлина. Секционните индустриални врати (TLP) са най-универсалният тип врати.

Секционните врати, изработени от сандвич панели с дебелина 40 мм, имат отлична топло и шумоизолация, имат твърда структура, лесни за поддръжка и безопасни за експлоатация. Тези порти могат да бъдат направени с всички видове водачи, включително изработени по поръчка. Стандартният живот на торсионните пружини е 25 000 цикъла. За големи и тежки врати е възможно да поръчате 50 000 и 100 000. За много големи врати предлагаме мощно задвижване без вал без пружини. Вратите с фитинги от неръждаема стомана отговарят на строгите изисквания на хранителната индустрия. Стандартните височини на сандвич панелите са 500 и 610 мм. От тях могат да се направят порти до 50 м2.

Информация от сайта на фирмата за врати

Tags:

Comments are closed