Как да изберете правилното място за вашата беседка

Как да изберете правилното място за вашата беседка в задния двор? Външната метална беседка е страхотно допълнение към вашата градина или вътрешен двор, предоставяйки ви здрав самостоятелен гараж или убежище за парти навсякъде, където имате нужда. Но изборът на правилното място за беседката може да бъде обезсърчителен.

Как да изберете правилното място за вашата беседка в задния двор?

Опитайте да отговорите на тези въпроси, за да вземете правилното решение:

Как ще използвате беседката? Външните метални беседки са изключително гъвкави. Има безброй приложения за вашата беседка в задния двор и можете лесно да препроектирате или пренастроите своята беседка, за да отговаря на променящите се нужди.

Къде ще изглежда най-добре беседката?

Трябва също така да помислите как ще изглежда беседката, когато стоите на палубата си или гледате през прозореца на кухнята към двора. Уверете се, че не блокира изгледа на любимите ви цветя или не скрива басейна от поглед.

Нивото на земята ли е?

Ще трябва да инсталирате беседката си на равно и сухо място във вашия двор. Ако не разполагате с голяма равна площ, можете да изравните част от двора си, преди да построите беседката.

Къде са дърветата и цветята?

Дърветата са естествен източник на сянка, което ви дава чудесно място да победите жегата. Изградете своята самостоятелна гаражна беседка далеч от дърветата, за да можете все още да се наслаждавате на сянка в горещите следобеди. Ако имате растения, които се нуждаят от много слънчева светлина, уверете се, че беседката няма да засенчва съществуващата Ви градина.

Купуване на правилния размер на беседка

Решихте ли каква външна метална беседка искате и къде ще я позиционирате? Преди да построите беседка, уверете се, че сте избрали правилния размер на беседка. Първо, помислете за размера на вашия двор. Малките дворове могат да бъдат преодолени от голяма беседка, а малката беседка може да изглежда не на място в голям двор.

След това помислете за нуждите си от паркиране или съхранение. Ако планирате да съхранявате принадлежности за басейн, градинско оборудване или вашата косачка, малката беседка е добър избор. За паркиране на превозно средство или лодка, измерете размера на вашето превозно средство и се уверете, че ще получите голяма беседка, която ви осигурява достатъчно място.

Изграждане на база за беседка

Алуминиевите беседки са леки, така че можете безопасно да ги прикрепите към съществуващата си тераса или вътрешен двор. За разлика от дървените беседки, алуминиевите не се нуждаят от тежка основа. Вместо това можете да закотвите вашата външна метална беседка към палубата си или да я закрепите в двора с помощта на долни колонтитули. Преди да изберете своята беседка, планирайте как ще изградите правилната основа, за да направите беседка си безопасна.

Добавете завеси или мрежи против комари

Външните метални беседки са отворени от четирите страни, за да можете да се насладите на бриза и гледката, когато работите по проекти. Но вечерта може да имате няколко нежелани посетители. Много беседки включват мрежи против комари, за да предпазят насекомите. Като затворите мрежата, вие ще създадете зона без насекоми, превръщайки беседка в идеалното вечерно място. Допълнителните завеси осигуряват още повече уединение и защита. Можете да затворите завесите, за да запазите вашите инструменти и градински консумативи сухи, а затварянето на завесите също ще предпази вашия автомобил от топлина, дъжд и дори сняг.

Метална беседка на открито е страхотна инвестиция

За страхотен стил и функционалност на достъпна цена инвестирайте в външна метална беседка. Металната беседка е по-издръжлива и универсална от дървената беседка. Освен това е по-лесен за сглобяване и изисква по-малко поддръжка. Тази модерна структура е идеалният самостоятелен гараж, който Ви дава допълнителна сянка и подслон, където имате нужда.

Tags:

Comments are closed