Как да смените ключалките на вратите на новата къща? Току-що се преместихте в нова къща? Мислите за необходимостта от смяна на ключалките на вратите?

Как да смените ключалките на вратите на новата къща?

Има много неща в списъка Ви със задачи, когато се местите в нова къща: разопаковане, посрещане, закупуване на нов килим „добре дошли у дома“ и, разбира се, смяна на стари ключалки. Сигурността трябва да бъде приоритет номер едно за всеки, докато се мести в нова къща. Така че определено трябва да съберете повече информация от ключарите за това какво трябва да направите, след като се преместите в нова къща.

Защо трябва да смените старите брави

  • За сигурността и спокойствието

Защото никога не знаеш добре кой има ключа от къщата ти. Освен това не можете да сте сигурни в морала на бившите собственици на къщата Ви и дали са споделили ключовете с други хора.

  • Искате да инсталирате системата с главен ключ

Да, смяната на всички ключалки е чудесна възможност да инсталирате системата с главен ключ и да получите достъп до всяка врата в дома си само с един ключ.

  • Искате да инсталирате ключалки с висока степен на сигурност

Да, ако можете да направите дома си много по-безопасен, като инсталирате ключалки с висока степен на сигурност, които ще пазят вас, къщата Ви и вашите активи.

Какво ще Ви е необходимо, за да го направите

Ако харесвате домашни проекти „Направи си сам“, определено знаете, че трябва да започнете, като съберете всички необходими консумативи. Добри новини! Имате нужда само от три неща, две от които вече имате в инструментариума си.

Нови брави

Най-важното нещо при смяната на брави е закупуването на нови брави за вашия дом. Трябва да закупите нова брава за всяка врата, която искате да преключите. Но внимание! Прекарайте известно време в търсене на добри брави и похарчете малко пари за закупуване на брави с висока степен на сигурност. Ако не искате да направите това, винаги можете да закупите ключалката от същия производител, марка и модел като старата ви брава. Това също ще ви помогне да сте сигурни, че сте избрали правилния вариант.

Ролетка

Преди да отидете в строителния магазин, трябва да измерите ключалките на вратите, за да изберете правилната. Повечето резета са регулируеми, но помнете „седем пъти мери, веднъж режи“.

Отвертка

След като закупите нови брави, разгледайте ги, за да определите какви инструменти ще ви трябват. В зависимост от винтовете в новия ви болт, може да ви е необходим определен тип отвертка.

Categories:

Tags:

Comments are closed