Обувките Sparco. Обувките Sparco използват технология Teamwork®, която оптимизира усилието при ходене, произведено от стъпалото, където са концентрирани най-големите напрежения, връщайки 70% от произведената енергия.

Обувките Sparco

Благодарение на тази технология предпазните обувки Sparco Teamwork намаляват усещането за умора в края на деня, като по този начин подобряват рефлексите и вниманието към опасностите, свързани с подхлъзване и спъване. Освен това те позволяват по-малко усилие при ходене и по-малко натоварване на гърба и гръбначния стълб, заедно с отпускане на мускулите.

Производство на защитна обувка Sparco

Тази оригинална защитна обувка Sparco е изработена от дишаща микроперфорирана 3D тъкан и устойчив на надраскване микрофибър със спортен дизайн в стил бягане. Това е идеална предпазна обувка за употреба на закрито. Различните геометрични секции на протектора предлагат модулна опорна повърхност, която гарантира висок комфорт и максимално сцепление при всякакви условия, докато специалните канали в петата са проектирани да улесняват бързото изтичане на всякакви течности. Sparco Practice Nigel S1P SRC е противоударна обувка с енергийна абсорбция в областта на петата и пълна антистатична защита според референтния стандарт.

Sparco Nigel S1P SRC

Подметката на Sparco Nigel S1P SRC е от типа RUNFLEX, подметка, специално проектирана за интензивна употреба, където има често огъване на крака. Ламелните профили позволяват по-голяма устойчивост на плъзгане чрез увеличаване на сцеплението, докато гравираните профили за по-добро сцепление по стълбите.

Sparco Practice Nigel – Защитни обувки S1P SRC Protection

Оригинални предпазни обувки Sparco от линията Practice, модел Nigel S1P SRC, идеални за употреба на закрито през пролетно-летния сезон. Тези защитни обувки Sparco Nigel S1P SRC отговарят напълно на стандарта EN ISO 20345:2011 и се характеризират със степен на защита S1, която гарантира защита в областта на пръстите от 200 Джаула благодарение на стоманеното капаче и имат антистатична подметка с абсорбция на енергия в зона на петата. Освен това, както показва името P, тези предпазни обувки Sparco са оборудвани с антиперфориращо острие със стелка от текстилни влакна без перфорация.

Характеристики на защитна обувка Sparco

  • КАПКА- Немагнитен композитен материал, изолиращ и устойчив на 200J
  • СТЕЛКА- Антиперфорация в текстилни влакна с нулева перфорация.
  • ПОДМЕТКА- PU с единична плътност с абсорбция на енергия от петата (Runflex)
  • СВАЛЯЩА СЕ СТЕЛКА- Антистатичен в PU с ергономично термоформоване
  • ВЪТРЕШНА ПОДПЛАТА- Дишаща микроперфорирана 3D материя
  • ГОРЕН- Дишаща микроперфорирана материя и устойчив на надраскване микрофибър с висока устойчивост на абразия
  • РАЗМЕРИ/НАЛИЧНИ РАЗМЕРИ- 36-48 номер

Categories:

Tags:

Comments are closed