Продукт за отслабване

Продукт за отслабване

Продукт за отслабване – помага ли пиенето на определен вид кафе реално в борбата с килограмите?

Продуктите за отслабване заливат пазара с изобилие от предложения със смели обещания за чудеса. Как действат те и заслужава ли си да посегнем към тях?

Eve Slim продукти контролиращи теглото и апетита. Пълна гама от продукти, заместващи храненето и регулиране на апетита. От А до Я в грижата за добрата форма.

Често в желанието си за бързи резултати, много хора предпочитат лесния начин, обещан им от търговци на хранителни добавки.  Можем ли да остлабнем, благодарение на едно хапче или пък кафе?

Можем, да. Много добавки съдържат във формулите си съставки, влияещи върху метаболизма ни и подтискане на апетита. Регулират и намаляват апетита за сладко и вредни храни. Различни съставки като екстракт от зелено кафе, гарциния камбоджа, бяла бреза, лют пипер влияят върху базовия метаболизъм, повишават телесната температура, което води до по-бързо изгаряне на мазнини. Добавени диуретици, извеждат излишната вода от клетките, което също води до намаляване на теглото.

Кафе за отслабване

Кафе за отслабване Eve Slim – съдържа ценен комплекс даващ високи енергийни нива на организма, подтиска апетита и подпомага горенето на мазнини, благодарение на добавен L-carnitine.

Могат ли да бъдат вредни? Както всяко нещо, с което се прекалява, и тук можете да се търпите негативи, ако разчитате само на това и ги приемате без прекъсване. Те могат да бъдат помощно средство, но не могат да трайно решение на проблема. Комбинацията на прием на хранителни добавки, спорт, движение, правилно хранене ще доведат до добри резултати. Хапчетата могат да бъдат помощно средство и следва да се разглеждат като такова. Продължителният прием може да доведе до вид зависимост, и невъзможност за подържане на добра физическа форма без външна помощ под формата на таблетки.

Нужно е внимателно да обръщате внимание на състава на добавките, които приемате. Много често има съставки, които са изключително противопоказни при редица състояния – бременност, кърмене, сърдечни заболявания, диабет, нарушения в кръвното налягане и т.н. Ако имате съмнения относно поносимостта ви към някоя от съставките, консултирайте се с вашия лекуващ лекар. 

Заместителите на хранене са добър начин за подържане на добър калориен баланс. Шейкове обогатени с витамини, минерали са отличен вариант да спестите 200-300 калории като заместите едно основно хранене за деня. Лесни за приготвяне, могат да бъдат навсякъде с Вас.

Продуктите за отслабване могат да се намерят под различни форми – таблетки, прахчета, шейкове, сиропи.

Tags:

Comments are closed