тунинг на автомобили

Сервизите, които се занимават с тунинг на автомобили, използват различни устройства и методи (аерография, промяна на техническите характеристики), но целта на тунинга винаги е една и съща – да направите колата си такава, каквато желаете, за да отговаря на Вашия си характер и индивидуален стил.

Ролята на аерографията в тунинг на автомобили

Аерографията е доста старо изкуство за рисуване на изображение върху всякакви предмети, което е на повече от сто години. В момента аерографът се използва в много области, в рекламния бизнес, в анимацията и дори в простото боядисване на стени – графити, защото спрей боята може да се нарече и вид аерограф.

Ще разгледаме аерографията като средство за външен тунинг  на автомобил.

Има мнение, че аерографията е обикновена професия, а не е изкуство и че тази професия наречена „рисуване върху кола“ може лесно да се научи и така да се превърне в работа.

Обаче всичко това е погрешно схващане, трябва да разберете, че истинските майстори на аерография в тунинга на автомобили са професионални художници. И ако не професионалисти, то във всеки случай са много талантливи. Тъй като не всеки може да нарисува картина върху повърхността на автомобил с помощта на аерограф.

Аерографията в тунинговането на автомобил е напълно в съответствие с концепцията за всяка външна настройка – това е процес на себеизразяване и индивидуалност на водача.

Оказва се, че с помощта на аерография всяка масова кола може да се направи уникална и неподражаема. Това е невероятен тунинг на автомобил. Може би никой друг начин за външно тунинговане не може да гарантира такъв резултат като аерографията.

Защото всеки художник рисува по свой собствен начин

Различните художници никога няма как да имат еднакви рисунки. Нито поставянето на нови джанти, нито комплекти за каросерията на автомобила. Нито нещо друго може да даде такъв ефект като аерографията. Художникът ще Ви помогне да изразите своя вътрешен свят, отношението си към Вашия автомобил и другите.

Categories:

Tags:

Comments are closed