Характеристики на платформените кантари

Характеристики на платформените кантари

След инсталацията трябва последователно да натискате ръката си на всеки ъгъл на платформата. Ако платформените кантари са инсталирани правилно, възглавниците на платформата лежат здраво и здраво в товарните съдове. Когато рамката или леглото на кантара се измести, в ъглите на платформата ще има забележимо провисване или вибрации. За да се премахне деформацията, е необходимо да поставите метална плоча или блок под леглото на подходящо място.

Характеристики на платформените кантари. В процеса на сглобяване на кантара, разклащайки лостовете, трябва да се постигне правилното им положение. След това лостовото рамо и лостовете на подплатформата да бъдат сглобени с помощта на теглещ прът, носеща скоба и крайна скоба на голям лост.

След монтажа в рамката на платформата се поставя настилка, монтира се държач за тежест. Необходимо е да подравните контейнера върху платформения кантар. Устройството за калибриране е фиксирано към кобилицата и балансът е напълно балансиран. Тогава рокерът се измества от състоянието на равновесие, което след няколко трептения се връща в състояние на покой.

Произвеждат се мобилни платформени платформи с товароподемност 150, 500, 1000, 2000 и 3000 кг.

Стационарни платформени кантари за камиони (на платформа) се използват за претегляне на продуктите в превозното средство. Те могат да се използват и за измерване на теглото на обемисти стоки. Те са търсени в цветната и черната металургия, хранителната промишленост, в железопътни съоръжения, митници, морските пристанища и др.

Платформените кантари за камиони се поставят върху неподвижни основи и се използват постоянно. Те се характеризират с висока устойчивост и издръжливост. Този метод на монтаж е свързан със значителна маса продукти, поставени върху везните, и вибрации на везните, когато превозни средства или животни се движат по тях.

Това оборудване се инсталира само от служители на производителя или сервиза за ремонт на инструменти. Техническата документация за мащаба включва работен чертеж на основата за инсталацията.

Платформени кантари SHTRIH-PRINT S

Преди полагане на основата е необходимо да се анализира състоянието на почвата. Ако има възможност подземните води да навлязат в дъното на фундаментната яма, е необходимо да се осигури изолационна водоустойчива защита за нея.

Categories:

Tags:

Comments are closed