Цифровите ключалки

Цифровите ключалки и функциите, които ги правят най-добрият вариант за домашна сигурност

Въпреки всички поразителни цифри, които показват светло бъдеще на цифровите брави, трябва да разберете ЗАЩО тези ключалки се използват от все повече хора всеки ден?

Причините са:

Без клавиши или комбинации!

Никога не трябва да се притеснявате, че ще загубите вашите ключове или ще забравите тези сложни комбинации, за да осигурите сигурността на къщата си!

В този бърз и зает живот времето е пари. Можете да го запазите, като можете да влезете в дома си чрез Bluetooth технология. Тези интелигентни ключалки ви позволяват да отключите вратата направо на вашия смартфон! Докато повечето от тях работят по технологията Bluetooth в днешно време, има и много други начини за достъп!

Използва се и биометрична технология. Състои се главно от методи като сканиране на пръстови отпечатъци, разпознаване на лица и т.н.

Други начини за достъп включват въвеждане на парола в клавиатурата, която ще отключи вратата, сканиране на QR код и др. Тези начини са толкова сигурни, колкото и всяка друга традиционна ключалка.

Никога няма да се налага да се притеснявате, че ще поставите или загубите ключа или се притеснявате да направите нов резервен ключ за ключалката.

Активира дистанционното споделяне на достъп.

Интелигентната ключалка е лесна за управление и споделяне на достъп.

Представете си, че вие и вашият партньор сте заети на работа и децата ви са се прибрали от училище и са загубили копието си от ключа на ключалката. Сега вашето дете е заключено и ще трябва да се притеснявате дали ще получите ключа и ще стигнете до дома за детето си!

Същото може да се случи, когато гост пристигне у вас, без никакви предварителни знания. Вкъщи няма никой, който да отвори вратата. Всички сме преминали през това!

Интелигентното заключване ви позволява лесно да споделяте или отнемате достъпа с децата или гостите си от офиса си в реално време! Управлявайте всичко само с едно докосване на вашия смартфон!

Осигурява наблюдение в реално време!

Интелигентните брави също са по-добър вариант от традиционните брави, тъй като те ви позволяват да наблюдавате дейностите и транзакциите на ключалката в реално време.

Всеки път, когато ключалката се използва, ще получавате известия, показващи кой е използвал ключалката, кога е била използвана ключалката, ако използвате няколко ключалки, тогава коя ключалка е била използвана, кой начин за отключване е използван и т.н.

Можете също така да получите достъп до историята на записите на бравите, които показват миналите транзакции на ключалката. По този начин можете да ги оцените за анализ на вашата сигурност. Това го прави много лесно, както и сигурно!

Позволява ви да планирате достъпа си.

Получавате и някои специални функции, които ви помагат да управлявате заключването си още по-добре.

Някои интелигентни ключалки като ви позволяват да планирате или зададете час за достъпите си, така че да не се налага да се притеснявате за отмяна на достъпа отново след приключване на използването.

Например, ако гостите ви пристигнат при вас, когато не сте наоколо, тогава можете да споделите с тях парола, която има валидност за еднократна употреба. Или можете да зададете ограничение във времето за паролата и след това да я споделите. Това ще гарантира, че паролата става невалидна след този срок! Този тип функции, които ви позволяват да персонализирате достъпа и неговите свойства, се уверете, че достъпът не се злоупотребява от никого.

Най-добрият вариант за умен дом!

Има много други предимства и характеристики на интелигентната ключалка, които помагат за поддържането на сигурността на домакинството.

Умните домове получават бързо признание сред градското и полуградското население на света. Във времена като тези, когато технологията и начинът на живот се променят със светкавична скорост, съвместимо устройство винаги е по-подходящ вариант.

Тези цифрови ключалки на вратите са изключително съвместими в среда на интелигентен дом. Освен това, тъй като тези ключалки са безжични и работят по безжична технология, те работят и по време на прекъсване на електрозахранването.

Никога няма да се заключите!

В случай, че се чудите какво се случва, когато остане без ток, тези интелигентни ключалки обикновено имат функция „скок-старт“. Това означава, че можете да свържете външен източник на енергия и сте готови. Можете да получите достъп до ключалката и след това, след като направите това, можете да смените батериите на ключалката.

Не се притеснявайте, това рядко ще се случи. Ще знаете кога батерията е на път да се изтощи, тъй като ще получите постоянно състояние на батерията на ключалката. Имате и друга възможност за използване на механичен ключ (физически ключ, предоставен с ключалката) за достъп до вратата.

Направени са много изследвания за употребите и годността на цифровите интелигентни брави за домашна сигурност и мнозинството от тях в крайна сметка са приели, че тези ключалки осигуряват по-добра сигурност на домовете заедно с удобството. И двете предимства имат голяма стойност в живота ни днес!

Tags:

Comments are closed